santjust.cat

Ja s’ha publicat el calendari de preinscripcions escolars

Avui el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha fet públiques les dates de preinscripció escolar per a l’educació infantil, primària i ESO. Serà entre el 13 i el 22 de maig. Tenint en compte les circumstàncies extraordinàries derivades de la COVID-19, en aquesta ocasió es promou específicament la preinscripció telemàtica i el tràmit es podrà fer tot on line a través del portal preinscripcio.gencat.cat. 

Les famílies a qui els sigui dificultosa la tramitació on line, ho podran fer presencialment i només amb cita prèvia, entre el 19 i el 22 de maig. A Sant Just Desvern, la informació la facilitarà cada centre educatiu. 

Per als ensenyaments post-obligatoris, es farà entre el 27 de maig i el 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP, arts plàstiques i disseny; del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior i d’arts plàstiques i disseny.

A l’escola bressol municipal es preveu la preinscripció al mes de juny. S’informarà aviat al web municipal santjust.cat

Solidaritat local

Els 110 joves menors no acompanyats que viuen des de fa més d’un any a Sant Just Desvern i que estan plenament integrats al municipi, també poden seguir aquests dies de confinament els seus estudis telemàticament. Gràcies a la crida de Sant Just Solidari, se’ls ha pogut dotar de 15 portàtils reciclats i una impressora. 

Casals d’Estiu

L’Ajuntament ja està treballant amb diferents entitats locals les possibilitats per poder oferir casals d’estiu en l’àmbit infantil i juvenil. S’està a l’espera de la normativa corresponent per poder adaptar els casals d’estiu a la nova realitat de la COVID-19, com poden ser les ràtios dels grups i altres consideracions. En el seu moment, es publicarà l’oferta a santjust.cat.