santjust.cat

El Complex Esportiu Municipal La Bonaigua acull una jornada esportiva amb 310 infants i joves amb discapacitat intel·lectual #SantJust

El Complex Esportiu Municipal La Bonaigua acollirà avui la 40a Jornada Escolar de Bàsquet de la Federació ACELL. 310 infants i joves amb discapacitat intel·lectual d’una quinzena d’escoles d’arreu de Catalunya participaran en aquesta jornada d’esport adaptat, que se celebrarà a Sant Just Desvern per tercer any consecutiu. Durant el matí es disputaran partits entre diferents grups en funció dels nivells dels equips, amb l’objectiu que els infants i joves adquireixin hàbits saludables i esportius.

La Federació ACELL, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya organitza la 40a edició de la Jornada Escolar de Bàsquet, un esdeveniment que ha mantingut una alta participació en les darreres edicions. La celebració d’aquesta jornada escolar està emmarcada en el compromís de l’Ajuntament de Sant Just Desvern de donar suport a l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual, en tant que Territori Special.

El Complex Esportiu Municipal La Bonaigua acull avui una jornada esportiva amb 310 infants i joves amb discapacitat intel·lectual #SantJus